Ziegler'de sona doğru

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan ve ilk kez haber61.net'in duyurduğu Ziegler transferinde sona yaklaşıldı.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener haber61 spor servisine yaptığı açıklamada Juventus'un İsviçreli sol beki Ziegler transferinde sona yaklaşıl

Ziegler'de sona doğru

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan ve ilk kez haber61.net'in duyurduğu Ziegler transferinde sona yaklaşıldı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener haber61 spor servisine yaptığı açıklamada Juventus'un İsviçreli sol beki Ziegler transferinde sona yaklaşıldığını, Futbolcu ve kulübü Juventus ile anlaşmaya varıldığını söyledi.

Şener yaptığı açıklamada, Ziegler'in avukatının hazırlanan sözleşmeyi incelemekte olduğu ve her an sözleşme imzalanabileceğini bildirdi.

Öte yandan Başkan Şener, Bugün Trabzon'a gelen Volkan Şen'in anlaşma imzaladığını ve yarın medya huzurunda bir imza töreni düzenleneceğini de söyledi.

Reto Zeigler Kimdir...

16 ocak 1986 Cenevre (İsviçre) doğumlu.1.83  boyunda 79 kilo.

Futbol kariyerine İsviçre’nin Servette FC takımında başladı.

2000-2001 sezonunda iki sezon formasını giyeceği Lausanne takımına transfer oldu, oradan yine bir İsviçre takımı olan Grasshoppers’e geçti ve oranında 2 sezon boyunca formasını giydi.

2004-2005 sezonunda İngilterenin Tottenham takımına transfer oldu. Bir sezon burada futbol oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunda İngiltere’nin bir diğer takımı olan Wigan Athletic’e kiralandı.

2005-2006 sezonunun ikinci yarısında ise alman takımı  Hamburg’a kiralandı.

2006-2007 yılında ise İtalyan Sampdoria takımına kiralanan futbolcu 2007-2008 sezonunda ise 2 milyon euro karşılığında Sampdoria’ya transfer oldu.

4 sezon Sampdoria’da oynayan futbolcu kontratı bitince 26 Mayıs 2011’de Juventus’la 4 yıllık anlaşma imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor