Zidane'den Mourinho'ya cevap!

Zinedine Zidane, teknik direktör Jose Mourinho'nun çağrısını kabul ederek, ''Mourinho ile daha düzenli çalışıp, takım ve Perez arasında köprü olacağım'' dedi. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e özel danışmanlık yapan eski Fransız futbolcu Zidane, Real

Zidane'den Mourinho'ya cevap!

Zinedine Zidane, teknik direktör Jose Mourinho'nun çağrısını kabul ederek, ''Mourinho ile daha düzenli çalışıp, takım ve Perez arasında köprü olacağım'' dedi.

 

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e özel danışmanlık yapan eski Fransız futbolcu Zidane, Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho'nun, geçen hafta ''Zidane'ın bana daha yakın, Perez'e daha uzak olmasını istiyorum'' çağrısına, Europe 1 radyosunda yanıt verdi. Mourinho ile bu sezon daha yakın çalışacağını belirten eski yıldız futbolcu, ''Onunla daha düzenli çalışacağım, bunu ilerleyen haftalarda göreceksiniz. Takım ve Perez arasında bir köprü olacağım'' diye konuştu. Kendisinin de Mourinho ile yakın olmak istediğini söyleyen Zidane, takımın yapısını daha yakından tanımak istediğini ifade etti.

 

Fransa Milli Takımı'nda tüm zamanların en iyi futbolcusu olan Zinedine Zidane, 3 kez yılın futbolcusu seçilmiş, 2001-2006 yılları arasında Real Madrid formasıyla çıktığı 225 maçta 49 gol kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler