Zengin kalkışı

Ziraat Türkiye Kupası'nda son bilet Trabzonspor'un oldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmaya hızlı başlayan Kasımpaşa 7. dakikada gole ulaşmayı başardı. Sol kanattan serbest atışı kullanan Özer'in ortası doğrudan ağlara gitti ve Kasımpaşa öne geçti: 1

Zengin kalkışı

Ziraat Türkiye Kupası'nda son bilet Trabzonspor'un oldu. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmaya hızlı başlayan Kasımpaşa 7. dakikada gole ulaşmayı başardı. Sol kanattan serbest atışı kullanan Özer'in ortası doğrudan ağlara gitti ve Kasımpaşa öne geçti: 1-0. Bu golün ardından bordo-mavili ekip oyuna ortak olmaya çalışırken, aradığı gole 42. dakikada ulaştı. 

DİREĞİ GEÇEMEDİ 
 
Ancak yardımcı hakem Emin Yıldırım, Mustafa Yumlu'nun kafa ile attığı nizami golü geçerli saymadı. 65'te Giray'ın ters kafa vuruşu Özer'in önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top az farkla dışarı gitti. 70'te Yasin'in vuruşundan sonuç gelmezken, 88'de Trabzon, Adrian ile gole ulaştı ve skora denge getirdi: 1-1. Uzatma dakikalarında en net pozisyonu konuk ekip yakaladı. Adrian'ın vuruşunda İsaksson topu çeldi. Direğe çarpan top dışarı çıktı. 
 
EL ELE GRUPLARA 
 
Penaltı atışlarına giden karşılaşmada sonucu kaleci Tolga Zengin belirledi. Halil'in vuruşunu parmaklarının ucuyla kesen Tolga, El Yasa'ya da geçit vermeyip Trabzonspor'u grup maçlarına taşıdı. Böylece Galatasaray'ı eleyen 1461 Trabzon'un ardından Trabzonspor da son 8 takım arasına adını yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler