Zeki'nin bu özelliği çok şaşırtıyor!

UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Varşova zaferiyle coşan Trabzonspor, Onur Kıvrak’tan gelen kötü haberle sarsılırken kale takımın en az kazanan ismi Zeki Ayvaz’a emanet edildi.Legia maçını yarıda bırakan Onur’un MR sonucunda sağ arka uyluk adalesinde kas zorlam

Zeki'nin bu özelliği çok şaşırtıyor!

UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Varşova zaferiyle coşan Trabzonspor, Onur Kıvrak’tan gelen kötü haberle sarsılırken kale takımın en az kazanan ismi Zeki Ayvaz’a emanet edildi.

Legia maçını yarıda bırakan Onur’un MR sonucunda sağ arka uyluk adalesinde kas zorlaması tespit edildi. Başarılı kalecinin 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Onur, özellikle son haftalardaki performansıyla takımını sırtlayan isim olmuştu.

YILLIK 81 BİN LİRA KAZANIYOR

Onur’un yerine Mustafa Akçay kaleyi Legia deplasmanındaki gibi Gençlerbirliği’ne karşı da Zeki’yi oynatacak. 1461’den gelen Fatih Öztürk’ün de sakat olması nedeniyle Trabzonspor formasını ilk kez giyen Zeki, Legia maçında iki önemli kurtarışla beğeni toplamıştı. Akçaabat altyapısından çıkan Zeki, yıllık 81 bin, maç başına da 4 bin TL ile takımın en az kazananı.

EN AZ ÜÇ HAFTA KALEDE

24 yaşındaki eldiven, Onur’un oynamayacağı 3 haftada kendisini ıspatlamaya çalışacak.

Onur Kıvrak’ın sakatlanmasının sıkıntısını yaşayan Trabzon’a bir kötü haber de Yusuf Erdoğan’dan geldi. Sağ ayak bileğinden sakatlanan genç futbolcunun en az 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bordo-mavili futbolcu, geçen hafta Elazığspor maçında attığı golün ardından sakatlanmış ve oyuna devam edememişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor