Zeki'den Mandıralı'ya teşekkür

Trabzonspor'da Zokora’nın kadro dışı bırakılmasının ardından orta sahada görev yapmaya başlayan genç futbolcu Zeki Yavru, performansı ile büyük beğeni topladı. Sağbekteki performansı ile taraftarlarla yıldızı fazla barışmayan genç oyuncu, orta sahada kend

Zeki'den Mandıralı'ya teşekkür
Trabzonspor'da Zokora’nın kadro dışı bırakılmasının ardından orta sahada görev yapmaya başlayan genç futbolcu Zeki Yavru, performansı ile büyük beğeni topladı.
 
Sağbekteki performansı ile taraftarlarla yıldızı fazla barışmayan genç oyuncu, orta sahada kendisine güvenip formayı veren teknik sorumlu Hami Mandıralı’ya teşekkür etti. Zeki, ''Kendime olan güvenimi geri getirdiği için çok mutluyum. Bundan sonraki süreçte takımım için elimden gelenin fazlasını yapacağım ama sizi mahcup etmemek için daha fazla çalışacağım" diyerek duyduğu minneti dile getirdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler