Zeki Öztürk 1461 Trabzon'a talip

Taka Gazetesinin Haberine göre - Ağır koşullar nedeniyle geçtiğimiz sezon profesyonel lige veda eden Akçaabat Sebatspor’un geleceğiyle ilgili eski başkan Zeki Öztürk’ten önemli açıklamalar geldi. Tek amacının kulübün yok olmaması adına uğraşmak olduğunu s

Zeki Öztürk 1461 Trabzon'a talip

Taka Gazetesinin Haberine göre - Ağır koşullar nedeniyle geçtiğimiz sezon profesyonel lige veda eden Akçaabat Sebatspor’un geleceğiyle ilgili eski başkan Zeki Öztürk’ten önemli açıklamalar geldi. Tek amacının kulübün yok olmaması adına uğraşmak olduğunu söyleyen Kırmızı-Beyazlıların eski Başkanı Zeki Öztürk, “Bugüne kadar her şeyi yaptık” dedi. Öztürk, Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’u almak için zamanında her türlü girişimi yaptıklarını da hatırlatarak, “Sadri Şener ile İstanbul’da bir araya geldik. O toplantıda Mahmut Aksu ve Muammer Saka da vardı.”

 

TRABZONSPOR’A ZARAR VERİR

“Şener, bu takımın Trabzonspor’un kamburu olduğunu söyleyince biz de sezon sonu bu kulübe talip olduğumuzu söyledik. Sezon bittiğinde bazı baskılar sonucu Şener de dediğini yapamadı ve o kulübü bize vermediler. Yine tekrarlıyorum, o kulüp Trabzonspor’a zarar vermektedir. Lig başlığında Çaykur Rizespor ve Samsunspor ile sürtüşme yaşayacaktır. Trabzonspor hepimizin ortak değeridir. Onun zarar görmesini istemeyiz. Ama bu takım Trabzonspor’un bir parçası olduğu sürece her zaman sorun olacaktır” diyerek uyarılarda bulundu.

 

SEBATSPOR’DA KARAR ANI

Bu arada, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edip etmeyeceği henüz netlik kazanmayan Akçaabat Sebatspor’da yeni yönetimin bu konuda halen çalışma içinde olduğu öğrenildi. 20 Temmuz’da Bölgesel Amatör Lige katılım için başvuruların sona ereceği hatırlatılırken Kırmızı-Beyazlı Kulübün henüz bu yönde Futbol Federasyonuna resmi bir başvuruda bulunmadığı ortaya çıktı. Bölgesel Amatör Lige katılabilmek için Futbol Federasyonu’na 25 bin TL teminat için para yatırılması gerekiyor. Ayrıca kulübün 6-7 milyon TL’yi aşan bir borcu var. Yönetimin alacaklılarla görüşmelerinin devam ettiği ancak alacaklılarda bir yumuşamanın olmadığı ifade edildi.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor