Zeki Ayvaz Milli Takım kadrosunda!

 Volkan Demirel'in yerine Zeki Ayvaz kadroya alındı. Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak'ın sakatlanmasıyla son iki maçta forma şansı bulan Zeki Ayvaz milli takıma seçildi.5 GÜNDE HAYATI DEĞİŞTİ!Trabzonspor alt yapısına Akçaabat Sebatspor'dan gelen, 2006-20

Zeki Ayvaz Milli Takım kadrosunda!

 Volkan Demirel'in yerine Zeki Ayvaz kadroya alındı. Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak'ın sakatlanmasıyla son iki maçta forma şansı bulan Zeki Ayvaz milli takıma seçildi.

5 GÜNDE HAYATI DEĞİŞTİ!
Trabzonspor alt yapısına Akçaabat Sebatspor'dan gelen, 2006-2007, 2007-2008, 2008-2009 sezonlarında PAF takımında oynayan Zeki Ayvaz ile 6 Haziran 2009'da profesyonel sözleşme yapıldı. 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında o dönemde Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Trabzonspor'un pilot takımı1461 Trabzon'a kiralanan oyuncu, burada 2 sezonda 13 maça çıktı. Zeki Ayvaz, tekrar döndüğü Trabzonspor'da 2011-2012 sezonunda A2 takımında forma giyebildi. A takımda 2012-2013 sezonu ile bu sezon geçen hafta Gençlerbirliği maçına kadar forma giyemeyen Zeki Ayvaz, dördüncü kaleci olarak başladığı sezonda 5 günde kendine milli takımda yer buldu.

24 yaşındaki kaleci, Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transfer olması, pilot takım 1461 Trabzon'dan alınan ve üçüncü kaleci olarak düşünülen Fatih Öztürk'ün sezon başında uzun bir sakatlık dönemi geçirmesi, Onur Recep Kıvrak'ın da Perşembe günü Polonya'da oynanılan Legia Varşova maçında ikinci yarıda sakatlanmasıyla ilk kez Trabzonspor'da forma giydi. Karşılaşmanın 53. dakikasında Onur Recep Kıvrak'ın yerine maça dahil olan Zeki Ayvaz, aynı zamanda ilk kez Avrupa kupalarında forma giyerken Pazar günü oynanan Gençlerbirliği maçıyla da ilk kez Spor Toto Süper Lig'de oynama şansı yakaladı.

Bordo-mavili takımın genç kalecisi, Volkan Demirel'in sakatlanmasıyla sezona dördüncü kaleci olarak başladığı Trabzonspor'da 5 günde bir anda milli takıma kadar yükseldi. Volkan Demirel, sağ uyluk arka adalesinde ikinci derece yaralanma bulunması nedeniyle kadrodan çıkarılınca Zeki Ayvaz A Milli Takıma davetedildi.

30 bin lira alıyor

Bu arada, Trabzonspor'un genç file bekçisi takımda en az ücret alan oyuncular arasında bulunuyor. Kaleci Zeki Ayvaz'ın, Trabzonspor'da aylık 30 bin liraya oynadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor