Zafer Yelene talip var

.Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş'in de yardımcı antrenör olarak görev yaptığı Samsunspor'un Zafer Yelen konusunda Trabzonsporla anlaştığı ve futbolcunun kararını beklediği iddia edildi.Kırmızı- Beyazlılarda konu ile ilgili konuşan Futbol Şube Soruml

Zafer Yelene talip var

.

Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş'in de yardımcı antrenör olarak görev yaptığı Samsunspor'un Zafer Yelen konusunda Trabzonsporla anlaştığı ve futbolcunun kararını beklediği iddia edildi.

Kırmızı- Beyazlılarda konu ile ilgili konuşan Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Trabzonsporlu Zafer Yelen için beklemede olduklarını ifade etti.

Çakır, "Zafer Yelen için Trabzonspor'la her konuda anlaşıldı. Bordo- Mavililer oyuncuyu bize göndermeye razı. Ancak oyuncunun kararını bekliyoruz. Bu konu ile ilgili herhangi bir gelişme olduğu takdirde, taraftarlarımızla paylaşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler