Zafer Mermer de adaylıktan çekildi

İş adamı Zafer Murat Mermer, bugün yapılacak olan TFF Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu öncesi TFF başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Kürşad Tüzmen ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun adaylıktan çekilmesinin ardından bu sabah da Ata

Zafer Mermer de adaylıktan çekildi

İş adamı Zafer Murat Mermer, bugün yapılacak olan TFF Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu öncesi TFF başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

 

Geçtiğimiz günlerde Kürşad Tüzmen ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun adaylıktan çekilmesinin ardından bu sabah da Ata Aksu adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. Aynı saatlerde de iş adamı Zafer Murat Mermer, yazılı bir açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini söyledi.

 

Yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

 

"17.02.2012 tarihinde resmi olarak başvurduğum Türkiye futbol Federasyonu Başkanlığı adaylığından, 27.02.2012 Pazartesi günü itibariyle çekilmiş olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu kararı, prestij kaybına uğramaya devam eden Türk Futbolunu mevcut kaos ortamından çıkarmak; camiadakı bölünmüşlüğe ve istikrarsızlığa bir son vermek için almış bulunuyorum. Sizlerle paylaştığım ve Türk Futbolunu geleceğe emin adımlarla taşıyacağını düşündüğüm projelerimin ancak aldığım çekilme kararıyla istikrarlı bir yapıda hayata geçirilebileceğini görmekteyim. Bu projelerin seçilecek yönetim tarafından uygulanabilmesi için desteklerimi esirgemeyeceğimi ve sizin adınıza takipçisi olacağımı buradan duyurmak istiyorum."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor