Zafer için sahada koşacak

  Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, bu akşam Fenerbahçe ile oynayacakları maçta fileleri havalandırıp, kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırmak istiyor. Şu ana kadar ligde 31 golü bulunan ve geçtiğimiz hafta Galatasaray'la oynanan mücade

Zafer için sahada koşacak

 

 

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, bu akşam Fenerbahçe ile oynayacakları maçta fileleri havalandırıp, kulübün tarihine adını altın harflerle yazdırmak istiyor.

 

Şu ana kadar ligde 31 golü bulunan ve geçtiğimiz hafta Galatasaray'la oynanan mücadelede attığı golle, Fatih Tekke'nin kulüp tarihinde 1 sezonda ligde en fazla gol atan ismi unvanını egale eden milli futbolcu, bu rekorun tek başına sahibi olmak için sahaya çıkacak.

 

Ligin ilk yarısında üç büyüklere gol atamayan ancak ikinci devrede Beşiktaş ve Galatasaray'ın ağlarını sallamayı başaran Burak, bu kez Fener'i de boş geçmek istemiyor. Takımın kazanmasının her şeyden önemli olduğunu belirten yıldız forvet, "Zaferden başka bir şey düşünmüyoruz" diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor