Zafer için her şey hazır

Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösteren Trabzonspor, ilk maçında Apollon’u deplasmanda devirip güzel bir başlangıç yapmıştı.Bordo-Mavililer, gruptaki ikinci sınavında Lazio’yu ağırlayacak. Fırtına’nın en büyük rakibi olarak göst

Zafer için her şey hazır

Tarihinde ilk kez Avrupa Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösteren Trabzonspor, ilk maçında Apollon’u deplasmanda devirip güzel bir başlangıç yapmıştı.

Bordo-Mavililer, gruptaki ikinci sınavında Lazio’yu ağırlayacak. Fırtına’nın en büyük rakibi olarak gösterilen İtalyan devinin kadrosunda çok önemli yıldızlar var. Ancak hem yaşanan sakatlıklar hem de takımdaki formsuzluk nedeniyle Lazio’da işler karışık. Özellikle ligde alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Petkoviç’in üzerindeki baskı arttı. İtalyan basınına göre, hafta sonunda Fiorentina’yla ligde zor bir maça çıkacak olan Mavi-Beyazlılar’da futbolcular, Avrupa Ligi’ni fazla düşünmüyor.

TARAFTARIN DESTEĞİYLE

Trabzonspor’da ise her şey yolunda. Soner dışında önemli bir eksik yok. Oynanan son 4 resmi maçın da kazanılması takıma ayrı bir hava katmış durumda. Üstelik bu akşam tribünler de dolu olacak. Torku Konyaspor karşılaşmasında takımını yalnız bırakan taraftarlar, bu kez büyük bir coşkuyla Bordo-Mavililer’in arkasında olacak. 3 yıl önce İnter’i Giuseppe Meazza’da yıkan Fırtına, 20.00’de yeni bir zafer için Avni Aker’in çimlerine çıkacak.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut D., Mustafa, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique

LAZİO: Marchetti, Cavanda, Ciani, Cana, Lulic, Ledesma, Onazi, Hernanes, Candreva, Ederson, Floccari

STAT: Avni Aker

SAAT: 20.00

YAYIN: NTV

HAKEM: Martin Hansson

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler