Yüzücüler Trabzon'a geliyor

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde spor yaşantısını sürdüren yüzücüler Grup Yarışları için Trabzon’a gitti. Antrenör Sercan Acuner yönetiminde Trabzon’a giden kafilede dört sporcu yer alıyor. 11-12 Aralık 2011 tarihlerinde Trabzon’

Yüzücüler Trabzon'a geliyor

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde spor yaşantısını sürdüren yüzücüler Grup Yarışları için Trabzon’a gitti. Antrenör Sercan Acuner yönetiminde Trabzon’a giden kafilede dört sporcu yer alıyor. 11-12 Aralık 2011 tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan Grup Yarışları Yüzme Müsabakalarına Erzurum olarak iştirak edeceklerini belirten Acuner, hedeflerinin iyi bir derece ile Erzurum’a dönmek olduğunu söyledi.

Acuner, “Yarışlara iyi hazırlandık. Bu sezon Yüzme Havuzunun kapılarının hiç kapanmaması nedeniyle sporcularımıza yoğun bir antrenman programı uyguladık ve Trabzon’a de iddialı gidiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor