''Yüzde 60 Oy Alacağız''

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 40 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek, 2015 yılında yapılacak genel seçimde partisinin yüzde 60 oy oranı alacağını söyledi.  Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 40 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek, 2015

''Yüzde 60 Oy Alacağız''

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 40 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek, 2015 yılında yapılacak genel seçimde partisinin yüzde 60 oy oranı alacağını söyledi.

 

 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 40 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirterek, 2015 yılında yapılacak genel seçimde partisinin yüzde 60 oy oranı alacağını söyledi.

 

Antalya, Manavgat, Alanya ve Gazipaşa İlçelerinde ziyaret ve incelemelerde bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı'nın danışma kurulu toplantısına katıldı. Burada partililere adeta bir seçim havası yaşatan Arınç, partisinin 2015 yılında yapılacak genel seçimde yüzde 60 oy oranı alacağını söyledi. Gazipaşa Kültür Merkezi'nde partililere konuşan Arınç, "Bundan sonra mahalli seçimlere katılacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılacağız. Bizim için son dönem olacak, yeni adaylarımız heyecanlansın diye söylüyorum. 2015'te milletvekili seçimleri var. İnşallah o seçimleri de kazanacağız. 4. dönem yüzde 60 oyla Ak Parti yeniden iktidar  olacak. Hayallerden bahsetmiyorum. Ben 40 yıldır siyasetin içindeyim." dedi.

 

Daha sonra Gazipaşa Havaalanı'nda incelemelerde bulunan Arınç, havaalanının uluslar arası uçuşlar yaparak bölge turizmine katkı sağlayacağını söyledi.

 

ARINÇ NİKAH ŞAHİDİ OLDU

 

Başbakan Yardımcısı Arınç, yakını Tolga Yönet ile Nurcan Yılmaz'ın nikahında şahitlik yaptı. Alanya Belediyesi Nikah Dairesi'nde düzenlenen nikah törenine eşi Münevver Arınç'la birlikte katılan Arınç, dayısının torununun nikahında bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Nikah memurunun tadını çıkara çıkara nikahı kıydığını belirterek espri yapan Arınç, evliliğin, gelenek, görenek, örf ve adetlerde de önemli bir müessese olduğunu söyledi. Toplumun en küçük çekirdeğinin aile olduğunu dile getiren Arınç, "Aile ne kadar güçlü olursa, hayırlı evlatlar yetiştirirse toplum da o aile gibi çok mutlu olur. Toplum da o aile gibi çok sağlıklı mutlu olur." dedi.

 

Gelin ve damada mutluluklar dileyen Arınç, evlilik cüzdanını gelin Nurcan Yılmaz'a verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler