Yusuf'tan taraftarı sevindirecek açıklama!

Sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Erdoğan, “Kendimi Trabzonlu gibi hissediyorum” açıklamasıyla taraftarların gönlünde bir kez daha taht kurdu.Yönetimin yeni sözleşme yapmak istediği genç yıldız, “Uzun yıllar Trabzonspor’da forma giym

Yusuf'tan taraftarı sevindirecek açıklama!

Sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Erdoğan, “Kendimi Trabzonlu gibi hissediyorum” açıklamasıyla taraftarların gönlünde bir kez daha taht kurdu.

Yönetimin yeni sözleşme yapmak istediği genç yıldız, “Uzun yıllar Trabzonspor’da forma giymek istiyorum. Hiçbir zaman başka takım düşünmedim. Hayallerini kurduğum yerdeyim. Burada önemli başarılara imza atıp, kulübün tarihine adımı yazdırmak en büyük arzum. Bu hedefimi gerçekleştirirsem benden mutlusu olmaz” diyerek yönetimin yüzünü güldürdü. Bordo-Mavililer, yetenekli oyuncuyu elden kaçırmamak için devre arasında Yusuf ile yeniden masaya oturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor