Yusuf'a Milli takip!

Trabzonspor’un genç hücum oyuncusu Yusuf Erdoğan, Galatasaray’ın başındayken alınmasını ısrarla istediği A milli takımın teknik direktörü Fatih Terim'in yakın takibine girdiği bildirildi.Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor’da bir süredir takımdan ayrı olarak

Yusuf'a Milli takip!

Trabzonspor’un genç hücum oyuncusu Yusuf Erdoğan, Galatasaray’ın başındayken alınmasını ısrarla istediği A milli takımın teknik direktörü Fatih Terim'in yakın takibine girdiği bildirildi.

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor’da bir süredir takımdan ayrı olarak salonda çalışmalarını sürdüren Yusuf, milli takım aday kadrosunda da yer alamadı. Trabzonspor’un olumsuz yanıtıyla Yusuf'u Galatasaray'a transfer etme talebi gerçekleşmeyen Terim’in ilerleyen süreçte genç oyuncuyu A milli takıma düşündüğü öğrenildi.

Ümit Milli takımda forma giyen Yusuf'un sakatlığının iyileşme aşamasında olduğu ve Eskişehirspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor