Yusuf Trabzonsporla sıkıntım yok

Trabzonspor’da Antalya kampı yoğun bir tempoda sürüyor. Beklenen transferlerinde henüz gerçekleşmediği bordo mavililer yarın’da THY Cup’ta Celtic ile karşı karşıya gelecek.Bordo mavili ekibin genç futbolcusu Yusuf bugün basının karşısına çıktı.Yusuf Erdoğ

Yusuf Trabzonsporla sıkıntım yok

Trabzonspor’da Antalya kampı yoğun bir tempoda sürüyor. Beklenen transferlerinde henüz gerçekleşmediği bordo mavililer yarın’da THY Cup’ta Celtic ile karşı karşıya gelecek.

Bordo mavili ekibin genç futbolcusu Yusuf bugün basının karşısına çıktı.

Yusuf Erdoğan Antalya kampında basının karşısına çıktı. Trabzonspor forması giyerek hayallerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiğini belirterek "Hedeflerimi yüzde 70-80 gerçekleştirdiğimi söyleyebilirm. Ben 8-9 senedir Trabzon'dayım ve en büyük hedeflerimden bir tanesi de Trabzonspor forması giymekti. Allaha çok şükür de bunu gerçekleştirdim. Allahtan birşey isteseydim beliki başka bir şey verebilirdi. çok seviyorum Trabzonspor formasını Allahımda bana lütfetti. O yüzden şuandaki hedefimle kalmak istemiyorum. Kendimi inşallah daha da geliştirmek istiyorum. Çünkü biz Türk futbolcuların şansızlığı alt yapımızın biraz eksik olması. Bende öyle çok üst düzey bir alt yapı çalışması yapamadım. Daha yeni yeni de bazı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum. O yüzdende çok eksiğim olduğunu da biliyorum. İnşallah bu hedefimide çok çalışarak kapatıp, kendimi üst seviyedeki futbolcular seviyesine çıkarmak istiyorum" dedi.

Yusuf açıklamalarını şöyle sürdürdü;

MENAJERİM TRABZONSPOR'DA OYNAMAMI İSTİYOR

Ben 3. Ligde oynarken Batur abi beni almıştı. O zaman Selçuk İnan ile Burak Yılmaz Trabzonspor’da oynuyordu. Ben hiçbir şeyken orada beni görüp inandı. Çok üst düzey bir menajerin 3. Ligden futbolcuyu alması kolay değil. Vefa borcum olduğuna düşünüyorum.  Bir ağabey kardeş gibi ilişkimiz var. Gerçekten Trabzonspor’da oynamamı istiyor. Burada daha çok aşama kat edeceğime inanıyor. O yüzden Trabzonspor ile hiçbir sıkıntısı yok. Şua da görüşmeler sürüyor. Yönetimin bana en ufak bir ışığı ile sözleşme imzalamaya hazırım.

TRABZONSPORLA BİR SIKINTIMIZ YOK

Şuanda Trabzonspor'la bir sıkıntımız yok. benim hedefim Trabzonspor'dan almak değil vermek. ben buraya birşeyler almak için değil vermek için geldim. Şuanda yönetimle menajerim konuşuyor. O yüzden bir sıkıntı şuanda aramızda. İnşallahta çok yakın zamanda güzel bir sözleşme imzalayacağımı düşünüyorum.Ben 3. Ligde oynarken Batur abi beni almıştı. O zaman Selçuk İnan ile Burak Yılmaz Trabzonspor’da oynuyordu. Ben hiçbir şeyken orada beni görüp inandı. Çok üst düzey bir menajerin 3. Ligden futbolcuyu alması kolay değil. Vefa borcum olduğuna düşünüyorum.  Bir ağabey kardeş gibi ilişkimiz var. Gerçekten Trabzonspor’da oynamamı istiyor. Burada daha çok aşama kat edeceğime inanıyor. O yüzden Trabzonspor ile hiçbir sıkıntısı yok. Şua da görüşmeler sürüyor. Yönetimin bana en ufak bir ışığı ile sözleşme imzalamaya hazırım.


AVNİ AKER'DE KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM

Bizde çok fazla anlaşım değiliz bu tezatlığı. Her maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Trabzonspor’un hedefi 1 puan değil her zaman şampiyonluğa oynayan takımız. İyi oynadığımız maçları da kaybettik. Bir şansızlıktı. 6-7 hafta deplasmanda iyi skorlar alamadık. Avni Aker bizi daha fazla etkiliyor. Ben kendimi Avni Aker’de daha rahat buluyorum. Seyircimiz ile bütünleşiyoruz. Olumlu bir hareket yaptığımızda taraftarın tepkisi ile daha iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Avni Aker bizim için iyi. Deplasman karnemizi düzelttiğimizde daha üst sıralara tırmanacağımıza inanıyorum.

JUVENTUS'UN ZAAFLARINDAN YARARLANACAĞIZ

UEFA Avrupa Liginde Juventus maçı ile ilgili de konuşan Yusuf, bu durumun kendileri için hem şans hem de kötü bir durum olduğunu kaydetti. Yusuf, şöyle konuştu:  “Juventus gibi dünya devi bir takım ile oynayacağız. Bu bizim için şans biraz da kötü oldu. Çünkü kendimizi gösterileceğimiz arena UEFA Avrupa Ligi. Onlar 3-5-2 oynuyor ama iz onların zaaflarından yararlanabiliriz. Bizim hızlı oyuncularımız var. Onların arkalarına geçebilirsek çok pozisyon bulacağımıza inanıyorum. İyi bir savunma anlayışı ve güzel bir mücadele ile imkansız değil. Her iki takımda 11 kişi ile çıkacak sahaya. Biz Trabzonspor’uz. Gerekin herkes görecek sahada.


HOCAMIZ EFSANE DÖNEMİ YAŞATMAYA ÇALIŞIYOR

Hocamız azı şeyleri bize zor olsa da anlattı. Bize inandığını çok belli etti. İlk kuralar çekilmeden önce biz UEFA kupasına başlarken bize çeyrek final yarı final oynayacak güçtesiniz diyordu. Şuan ortada her şey. Hocamızın dedikleri tek tek çıkmaya başladı. Hocamız bir en kazı aldı diyelim. Zor günler geçiren bir kulüp. Hem maddi hem manevi olarak. Şuan da tırmanışa geçen bir Trabzonspor var. Hocamızın yaptığı kolay değil. Hocamız da yeni bir dönemde 1461’den gelip Trabzonspor’da hocalık yapmak her baba yiğidin hakkı değil. Zor bir olay.  Şu olayları başka biri yapsaydı daha farklı dile getirilirdi. Hocamız efsane dönemi yaşatmaya çalışıyor. İnşallah o dönem de gelecek.

TRABZONSPOR'DAN AŞAĞI BİR TAKIMA GİTMEM

Avrupa’da Trabzonspor’dan aşağı bir takıma gitmek istemiyorum. Yüzde 60-70’ini tamamladım hayallerimin Bunların içinde Trabzonspor’da geçiyordu. Yüzde 30’luk bölüm hem Avrupa hem de kendimi daha iyi yetiştireceğim yurt dışı. Herkes Avrupa’ya gitmek istiyor, Türkiye’de Avrupa ülkesi. Avrupa’da Trabzonspor’dan aşağı bir takıma gitmeyi düşünmüyorum. Kendimi en üst seviyede, ülkemizde hem de Avrupa’da Trabzonspor’u en iyi  şekilde temsil etmek istiyorum.

APOLLON MAÇINI UNUTAMIYORUM

Kıbrıs’ta ki maçı unutamıyorum. Maneviyatı yükse bir insanım. Askerdi. Orada dev Yunanistan bayrakları açılınca çok etkilendim. Allah’ım inşallah oyuna girerim de gol nasip edersin. Isınırken yunan taraftarları hakaret ediyorlardı. Oyuna girdim gol attım. Allah’a şükür galip geldik.

ONLARIN KPAMPON BAĞLAMALARINI BİLE İZLİYORUM

İki dünya yıldızı ile aynı takımda oynamak benim için hayal. Malodu ve Bosingwa ile idman sonrası görüşüyoruz. Hem manevi olarak bizimle ilgileniyorlar. İkisi de üst düzey klasmanda oynamış futbolcular. Bize saha içinde ve dışında kendimizi nasıl geliştireceğimizi anlatıyorlar. O yüzden onların bizim için düşünceleri çok önemli. Onların hareketlerini, kramponu giyişine kadar her şeyiyle ilgileniyorum. Onlardan öğreneceğimiz çok şey var."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler