Yusuf Şimşek'e 1 yıl hapis!

İstanbul Beykoz Acarkent’de oturan 24 yaşındaki Burçin Başol, 4 yıldan beri aşk yaşadığını ve ayrılmak istediğini söylediği sevgilisi futbolcu Yusuf Şimşek tarafından dövüldüğünü belirterek şikâyetçi oldu. Başol, ifadesinde “Yusuf’a ayrılmak istediğimi sö

Yusuf Şimşek'e 1 yıl hapis!

İstanbul Beykoz Acarkent’de oturan 24 yaşındaki Burçin Başol, 4 yıldan beri aşk yaşadığını ve ayrılmak istediğini söylediği sevgilisi futbolcu Yusuf Şimşek tarafından dövüldüğünü belirterek şikâyetçi oldu. Başol, ifadesinde “Yusuf’a ayrılmak istediğimi söyledim. O da ayrılmak istemediğini söyledi. Eve geldi. Kapıyı açmadım. Aradan bir saat geçtikten sonra dışarı çıkmak istedim. Kapıyı açtığımda hâlâ orada duruyordu. İçeri girdi ve birkaç yumruk attı” dedi. Şimşek ise “Burçin’le konuşmak istedim ama kapıyı açmadı. ‘Konuşacak bir şey yok’ deyince sinirlendim ve yüzüne bir iki tokat attım. Sonra pişman oldum” diye konuştu. Savcılık Şimşek hakkında ‘Basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Evli olan Şimşek iki çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler