Yusuf Reha Alp'ten '58' dersi

Trabzonspor ve Galatasaraya başta olmak üzere yanında yer alan kulüpler Yıldırım Demirören TFF'si tarafından değiştirilen 58. maddenin iptali için Tahkim Kurulu'na müracaat ederken 58. madde ve 105. maddeye en büyük tepkiyi Trabzonlu PFDK üyesi Yusuf Reha

Yusuf Reha Alp'ten '58' dersi

Trabzonspor ve Galatasaraya başta olmak üzere yanında yer alan kulüpler Yıldırım Demirören TFF'si tarafından değiştirilen 58. maddenin iptali için Tahkim Kurulu'na müracaat ederken 58. madde ve 105. maddeye en büyük tepkiyi Trabzonlu PFDK üyesi Yusuf Reha Alp gösterdi.

 

58. maddeye eklenen 105. maddeyle cezalara erteleme getirilirken buna en büyük örnek bugün PFDK'nın almış olduğu kararda Trabzonlu avukat Alp'in verdiği dalga geçercesine  karar oldu.

 

Yusuf Reha Alp "öyle başa böyle tarak" diyerek Terim’in cezasının 105. maddeye göre 1 yıl ertelenmesi yönünde oy kullandı.

 

İşte PFDK’nın aldığı karar: “Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 04.05.2012 tarih ve 109 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir. 

 

GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in 02.05.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

 

Cezanın infazının idari tedbir tarihi olan 03.05.2012 tarihinden itibaren başlatılmasına, (oyçokluğu)

 

GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in aldığı cezanın FDT'nin 105. Maddesi uyarınca "Bir yıl" süreyle ertelenmesi gerektiği yönünde karşı oy: Av. Yusuf Reha Alp

Karar verilmiştir.

Halit Fahri GÜLTEKİN

PFDK Başkanı” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor