Yusuf mu Adrian’mı?

Trabzonspor’da bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi Teknik sorumlu Hami Mandıralı’ı sahaya çıkaracağı 11’i büyük oranda belirledi.Mandıralı Fenerbahçe maçından zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Bu planlar çerçevesinde sahaya sürmeyi düşündü

Yusuf mu Adrian’mı?

Trabzonspor’da bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi Teknik sorumlu Hami Mandıralı’ı sahaya çıkaracağı 11’i büyük oranda belirledi.

Mandıralı Fenerbahçe maçından zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Bu planlar çerçevesinde sahaya sürmeyi düşündüğü 11’i ise büyük oranda belirleyen Mandıralı sol bekte sakat olan Kadir Keleş’in yerine genç oyuncu Mustafa Akbaş’a görev verecek. Malouda, Janko ve Zokora’yı kadroya almayan genç teknik adam Emre Güral’ın da hasta olması nedeniyle ileri uçta Henrique’ye şans verecek.

ADRİAN MI, YUSUF MU?

Hami Mandıralı bu akşam sahaya süreceği kadroda iki isim arasında bir tercih yapacak. Orta sahada Colman, Bourceanu, Olcan ve Özer’in oynamasına kesin gözüyle bakılırken Mandıralı, Adrian ve Yusuf Erdoğan arasında bir tercih yaparak kadroyu netleştirmiş olacak.

İŞTE HAMİ MANDIRALI’NIN SAHAYA SÜRMEYİ PLANLADIĞI 11

Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Colman, Adrian (Yusuf), Bourceanu, Olcan Adın, Özer Hurmacı, Henrique.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor