Yusuf F.Bahçe'ye bileniyor

1461 Trabzon forması giydiği geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan maça damgasını vuran Yusuf Erdoğan, sarı-lacivertli takıma bileniyor.Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kalelerini boş geçm

Yusuf F.Bahçe'ye bileniyor

1461 Trabzon forması giydiği geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan maça damgasını vuran Yusuf Erdoğan, sarı-lacivertli takıma bileniyor.

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kalelerini boş geçmeyen genç oyuncu bu kez Trabzonspor forması altında Fenerbahçe maçında gol atmanın hesaplarını yapıyor.

1461 Trabzon formasıyla Fenerbahçe karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ve attığı golü unutmadığını belirten oyuncu, "O maç sonrası yaşadığımız sevincin ve gururun tarifi yoktu. İyi bir mücadeleyle, savaşarak haklı bir galibiyet aldık. Yine iyi mücadele ederek ve savaşarak galip gelmek istiyoruz. Takım olarak bu gücümüz ve inancımız var" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler