Yusuf Erdoğan nerede ?

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanarak uzun bir süre takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan’ın sakatlığının ciddi olduğu ve Gaziantepspor karşılaşmasında takımdaki yerini almasının zor olduğu belirtildi.Trabzonspor’un ba

Yusuf Erdoğan nerede ?

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanarak uzun bir süre takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan’ın sakatlığının ciddi olduğu ve Gaziantepspor karşılaşmasında takımdaki yerini almasının zor olduğu belirtildi.

Trabzonspor’un başarılı kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan’ın sakatlığında iyileşme sürecinin uzayacağı belirtildi. Fenerbahçe maçında sol ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Yusuf’un sol ayağında kemik ödeminin geçmediği ve ayağında kıkırdak probleminin de bulunduğu belirtildi. Oyuncunun tedavisine devam edildiği ve ne zaman sahalara döneceğinin belli olmadığı belirtildi. 

Haber61.Net Spor / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler