Yusuf Beşiktaş'a gidecek mi?

Takvim gazetesinin Trabzonlu Yusuf Erdoğan'ı Beşiktaş'ın istediği yönünde çıkan haberleri üzerine, sportif direktör Süleyman Hurma"Onu asla satmayız" dedi. Hurma, "Yusuf için teklif gelmedi ama gelse dahi onu asla göndermeyiz. O bizim geleceğimiz. Kendisi

Yusuf Beşiktaş'a gidecek mi?

Takvim gazetesinin Trabzonlu Yusuf Erdoğan'ı Beşiktaş'ın istediği yönünde çıkan haberleri üzerine, sportif direktör Süleyman Hurma"Onu asla satmayız" dedi. Hurma, "Yusuf için teklif gelmedi ama gelse dahi onu asla göndermeyiz. O bizim geleceğimiz. Kendisine güvenimiz tam" diye konuştu.

Hiçbir şekilde doğrulanmayan o iddia şu şekilde idi;

Geçtiğimiz günlerde Güneş, ilk transfer toplantısında yönetime verdiği listede bulunan Trabzonspor'un 22 yaşındaki yıldızı Yusuf Erdoğan'da mutlu sona ulaşıldı.

Fikret Orman'ın talimatıyla harekete geçen Beşiktaşlı yöneticiler Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler