Yunus Metin Trabzonspor'da

17 Haziran’da Temiz Futbol için Malatya’dan yola çıkan ve yaklaşık 950 km. yürüdükten sonra Trabzon’a ulaşan Trabzonspor taraftarı Yunus Metin ve arkadaşı Arif Güler, Bordo-mavili kulübü ziyaret etti.Yunus Metin ve arkadaşı Arif Güler ziyarette Genel Sekr

Yunus Metin Trabzonspor'da

17 Haziran’da Temiz Futbol için Malatya’dan yola çıkan ve yaklaşık 950 km. yürüdükten sonra Trabzon’a ulaşan Trabzonspor taraftarı Yunus Metin ve arkadaşı Arif Güler, Bordo-mavili kulübü ziyaret etti.

Yunus Metin ve arkadaşı Arif Güler ziyarette Genel Sekreter Köksal Güney, TS Club’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Arslan ve Çetin Kansız ile görüştüler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Genel Sekreter Köksal Güney, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Yunus Metin’in bu mücadelesi 2010-11 sezonunda yaşanan saha dışı olaylarda yıpranan Türk futboluna önemli bir mesaj olmuştur. Tarihi kahramanlar yazar. Yunus’ta tarih yazmıştır. Temiz futbol adına önemli bir mesajdır. Yunus’umuza bu mücadelesinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yunus Metin ise yönetim kurulunun ilgisi karşısında çok duygulandığını ifade ederek, "‘Kral Çıplak’. Türk futbolu bitkisel hayata girdi. Bunu U20 Milli maçlarımızın oynandığı statlardan görebiliyoruz. Statlarda kimse yok. Temiz futbol inşallah tertemiz eller tarafından yönetilir. Yola çıkarken yalnızdım ama birçok kişinin desteğinin benimle olduğunu biliyordum” diye konuştu.

TS Club’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, Yunus Metin’e üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması, özel işlemeli tabak ve çeşitli hediyeler verdi.

Ayrıca Yunus Metin ve arkadaşı Arif Güler'in trabzonspor'a üyelik işlemleri yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor