Yunan başkan Türk hakemin odasını bastı

Atina'da oynanan Panathinaikos-CSKA Moskova maçının ardından ev sahibi Yunan ekibinin başkanı Dimitris Giannakopoulos, aralarında Recep Ankaralı'nın da bulunduğu hakemlerin odasını bastı. Mafya lideri olduğu iddia edilen Giannakopoulos elindeki hediye mum

Yunan başkan Türk hakemin odasını bastı

Atina'da oynanan Panathinaikos-CSKA Moskova maçının ardından ev sahibi Yunan ekibinin başkanı Dimitris Giannakopoulos, aralarında Recep Ankaralı'nın da bulunduğu hakemlerin odasını bastı. Mafya lideri olduğu iddia edilen Giannakopoulos elindeki hediye mumluğu Ankaralı'ya fırlatırken, ölüm tehditleri ve küfürler yağdırdı.

Basketfaul'un haberine göre; THY Avrupa Ligi'nde (Euroleague) Panathinaikos'un CSKA Moskova'yı 86-85 yendiği maçın ardından şok bir olay yaşandı.

Kağıt üzerinde başkan değil ama...

Euroleague yönetiminden aldığı cezalar nedeniyle kağıt üzerinde Panathinaikos Başkanlığı'nı bırakan, ancak ailesiyle birlikte Yunan kulübünü yönetmeye devam eden Dimitris Giannakopoulos, karşılaşmanın ardından hakem odasını bastı.

Hakemleri tehdit etti

Karşılaşmanın hakemleri Recep Ankaralı, Hırvat Sreten Radovic ve Sloven Damir Javor'a küfür eden Giannakopoulos'un, elindeki hediyelik mumu Ankaralı'ya fırlattığı ve ölüm tehditlerinde bulunduğu ileri sürüldü.

Recep Ankaralı, Panathinaikos-CSKA maçı sonrası Giannakopoulos'un tehditlerine hedef oldu.

Yunanistan'da mafya liderleri arasında yer aldığı iddia edilen Giannakopoulos'un bu saldırısı sırasında özel korumalarının hakem odasının kapısını tutarak, salondaki güvenlik güçlerinin olaya müdahale etmesini engellediği kaydedildi.

Dimitris Giannakopoulos, küfür ve tehditler yağdırdıktan sonra odayı terk ederken, hakem üçlüsü polis eskortlarının eşliğinde otele götürüldü. Hakemlere yönelik güvenlik tedbirleri ertesi sabah havalimanına giderken de devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler