Yumlu: Hocama çok teşekkürler!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, bordo-mavili kulüple 2015-2016 sezonuna kadar resmi sözleşme imzaladı.Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Yumlu'nun kendini 5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan imza töreninde konuşan Genel Sekr

Yumlu: Hocama çok teşekkürler!

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, bordo-mavili kulüple 2015-2016 sezonuna kadar resmi sözleşme imzaladı.

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Yumlu'nun kendini 5 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan imza töreninde konuşan Genel Sekreter Hasan Yener, "Trabzonspor'un alt yapısından oyuncu yetiştirmiyor olgusunu biryerde yalanlayarak olgulardan birini gerçekleştiriyoruz. Mustafa kardeşimTrabzon altyapısından yetişip, bundan sonra da uzun yıllar Trabzonspor'a başarıyla hizmet edecek sporcularımızdan birtanesi" dedi.

mustafa_yumlu1.20110929121812.jpg

Yener, "Mustafa gerçekten gerek kişilik yapısı gerekte takım arkadaşlarıyla uyumu gereği mücadeleci ve savaşçı ruhuyla Trabzonspor formasını hak eden oyunculardan birtanesi. Bundan sonra uyumlu çalışmasını devam ettirdiği sürece milli takım formasını da giyeceğine inanıyorum; bundan sonra da milli takımda Mustafa Yumlu olarak devam edecektir" diye konuştu.

Mustafa Yumlu, "Sözleşmemi yenilediğim için çok mutluyum. Trabzonspor'a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bunda en büyük etken Şenol hocamdır. Bana güvenip forma verdiği için çok teşekkür ederim ona" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler