Yücel İldiz maç sonrası neler dedi

Trabzonspor'a 3-1 kaybeden Karabükspor'un hocası Yücel İldiz, çok tartışılan ilk yarıdaki ofsaytlar hakkında bir "taktik" yamadıklarını açıkladı...Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz maç sonrası açıklama yaptı.İldiz, “Aslında oyuna istediğimiz gibi b

Yücel İldiz maç sonrası neler dedi

Trabzonspor'a 3-1 kaybeden Karabükspor'un hocası Yücel İldiz, çok tartışılan ilk yarıdaki ofsaytlar hakkında bir "taktik" yamadıklarını açıkladı...

Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz maç sonrası açıklama yaptı.

İldiz, “Aslında oyuna istediğimiz gibi başladık, iyi mücadele de ediyorduk ancak kendi hatalarımızdan bir gol yedik. Önde oynamayı seven bir takımız ama tek çizgi halinde yakalanmamız lazımdı. 1-1’den sonra da bu tip pozisyon verdik. İkinci devre ise kontrataktan gol yedik. Biz de çok pozisyon bulduk ancak gol atamadık, iyi oynarken de gol yedik 3. golden sonda da oyundan düştük”. 

“Bizim bir ofsayt taktiğimiz yok, olmadı da. İlk devrede oyuncularım bunu yaptılar ve devre arasında ikaz ettim, savunmadaki sakatlıklar, kontenjandan dolayı oynatamadığımız oyuncular sıkıntı yaşattı. Çok gol de kaçırdık deplasmanda ve kontrataktan gol yedik. Trabzonspor’u tebrik ediyoruz”..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor