Yönetime üyelerden sert eleştiri

Trabzonspor’da Hasan Al ve eski Stad Sorumlusu Alparslan Özdemir’in disiplin kuruluna sevk edilmelerinin ardından geçen zaman zarfı içerisinde Bordo-Mavililerin iki üyesine neden disiplin kuruluna sevk edildiklerine ilişkin bir yazı gönderilmediği ortaya

Yönetime üyelerden sert eleştiri

Trabzonspor’da Hasan Al ve eski Stad Sorumlusu Alparslan Özdemir’in disiplin kuruluna sevk edilmelerinin ardından geçen zaman zarfı içerisinde Bordo-Mavililerin iki üyesine neden disiplin kuruluna sevk edildiklerine ilişkin bir yazı gönderilmediği ortaya çıktı.

Haber61.net Spor Servisine Açıklamalarda bulunan Eski Stad Müdürü Alparslan Özdemir, "bizi Disiplin Kuruluna sevk ettiler fakat 1 Şubat’ta elimize ulaşması gereken gerekçe yazısı elimize ulaşmadı. Bizde bunun üzerine Trabzonspor Kulübüne bir yazı daha göndererek Disiplin Kuruluna neden sevk edildiğimizin gerekçesini istedik. Fakat hala bize bir cevap verilmedi" dedi.

Trabzonspor’un doğru yönetilmediğini ifade eden Özdemir, "bunların yaptıklarından gerçekten bir şey anlamıyorum. Böyle bir kulüp yönetme şekli olmaz" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere İbrahim Hacıosmanoğlu "Sadece Yönetim Kurulu’na muhalefet etmek ve yeniden seçimli genel kurul talebinde bulunmak için, üyelerimizin rızası dışında başkaca kampanyalara vermiş oldukları imzaları kullanan hatta daha ileri giderek bu hususta sahtecilik yapmaya kadar hukuka aykırı yollara başvurma cüretinde bulunan bu üye için Disiplin Kurulu’nca soruşturma yapılarak eylemi hakkında gereğinin yapılması hususunu rica ederiz. (EK4)

Maddesi uyarınca Hasan Al ve Alparslan Özdemir’i Disiplin Kuruluna sevk etmişti. Tüzüğün 60. Maddesi 3. paragrafı gereği 1 ayda açıklanması zorunlu olan karar açıklanmamıştı.

Haber61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler