Yönetimden Olcan için bir açıklama daha

Trabzonspor  Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Olcan Adın'ın uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet etmesini istediklerini, bu oyuncuları konusunda kulübe gelen resmi bir transfer önerisinin olmadığını söyledi. Güney, basına yaptığı açıklamada, Olcan Adın'ın

Yönetimden Olcan için bir açıklama daha
Trabzonspor  Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Olcan Adın'ın uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet etmesini istediklerini, bu oyuncuları konusunda kulübe gelen resmi bir transfer önerisinin olmadığını söyledi.
 
Güney, basına yaptığı açıklamada, Olcan Adın'ın sözleşmeli oyuncuları olduğunu, kendileri istemedikten sonra başka bir kulübe gidemeyeceğini belirterek, "Kulübe gelen resmi bir teklif yok. Olcan ile 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Biz onunla devam etmek istiyoruz" dedi.
 
Olcan Adın ile bir problemlerinin olmadığını ifade eden Güney, "Olcan bizim değerli, çalışkan bir futbolcumuz. Olcan ile oturup sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Futbolcumuzdan, gösterdiği performanstan, profesyonelliğinden memnunuz. Biz onun uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet etmesini istiyoruz, bekliyoruz. Olcan'ı satmak gibi bir niyetimiz yok. Takımda Onur gibi Olcan gibi futbolcuların yanında kaliteli yabancı oyuncu desteğiyle bir kadro oluşturup gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak hedefindeyiz" diye konuştu.
 
"Hami hocanın da düşünceleri önemli"
 
Güney, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın takımda kalıp kalmayacağı konusunda ise "Hami hocanın var olan değerini ortaya çıkaran biziz. Birçok insan bu riski nasıl alıyorsunuz derken biz ona güvendik. O da kendisini ispat etti. Çıtayı çok yükseltti. Hami hoca gibi bir değerimiz varken gidip de yurt içinden bir teknik adam düşünmeyiz. Yönetim kurulu olarak bir araya geleceğiz ve bu konuda karar vereceğiz. Sadece bizim fikrimiz önemli değil,  Hami hocanın da düşünceleri önemli" ifadelerini kullandı.
 
"Ligi 4. sırada tamamlamak başarıdır"
 
Ligi 4'üncü sırada tamamlamalarının başarı olduğunu vurgulayan Güney, şöyle devam etti:
 
"Trabzonspor, hedefine ulaşamamıştır ama bu şartlarda ligi dördüncü sırada bitirmek başarıdır. Hedefimiz her zaman şampiyonluktur. Bulunduğumuz şartlar itibariyle Trabzonspor'u aldığımız yer ile bugünkü yeri mukayese ettiğimizde bunu bir başarı olarak görebiliriz. Öze dönüş projesiyle altyapıdan yetiştirdiğimiz çocuklarımızın ağırlıklı olduğu kadroyla, bu ligi dördüncü bitirmek bir başarıdır. Taraftarımızı da bir nebze olsun sevindirdiğimizi düşünüyorum. Bu ekonomik yapıda kulübü ayakta tuttuk. 2016 yılına kadar gelirleri temlikte olan takım için başarılı bir sezon geçirdik. Teknik heyet ve futbolcuları kutluyoruz."
 
Transferle ilgili çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Güney, "Takımda fazla yabancı sayısı olmasın, 5 yabancı olsun ancak hepsi direkt oynayacak yabancılar olsun istiyoruz. Kulübede beklemek için yabancı transferi yapmayacağız. İskelet bir kadromuz var. Bu kadro üzerine eksik mevkilere oyuncu transferleri yaparak şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor