Yönetimden futbolculara uyarı

 Kulübün bilgisi dışında basına konuşan her oyuncuya para cezası verilecek.Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor’da Tolunay Kafkas göreve geldikten sonra bazı kurallar getirmişti. Özellikle tesis içerisinde, oyuncuların davranışlarına

Yönetimden futbolculara uyarı

 Kulübün bilgisi dışında basına konuşan her oyuncuya para cezası verilecek.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Trabzonspor’da Tolunay Kafkas göreve geldikten sonra bazı kurallar getirmişti. Özellikle tesis içerisinde, oyuncuların davranışlarına dikkat etmesini ve antrenmanlarına tam zamanında gelmelerini istemişti. Yaşanan bu kötü günlerde yönetim de bazı tedbirler aldı. Yöneticiler, futbolcularla yaptıkları bir toplantıda bazı uyarılarda bulundu. Bunlardan biri, kulübün haberi olmaksızın hiçbir oyuncunun herhangi bir basın organına konuşmaması gerektiği oldu. Bu konuda kesinlikle taviz verilmeyeceği, kurala uymayan her futbolcunun para cezasıyla cezalandırılacağı kaydedildi.

Dikkatli konuşun

Yönetimin bir diğer uyarısı da maç sonunda yayıncı kuruluş kameralarıyla, basın toplantısında yapılan konuşmalarla ilgili oldu. Daha önce Adrian maç sonrasında, “Defansta aptalca hatalar yaptık” demiş ve bu sözler takım içerisinde ciddi bir huzursuzluk yaratmıştı. Futbolculardan, bu ve benzeri söylemlerden kaçınılması istendi. Özellikle takım arkadaşlarıyla ilgili eleştirilerin sadece soyunma odasında yapılması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler