Yönetim yürü ya ‘ KUL’um dedi

Trabzonspor M.P basketbol takımında son oynanan Avrupa maçı sonrası Hayri Gür Spor Salonu koridorlarında Trabzonspor Medicalpark Basketbol Kulübü genel menajeri Nihat Mala ile eski A takım sorumlusu Hasan Aktaş arasında meydana gelen tartışma sonucunda  b

Yönetim yürü ya ‘ KUL’um dedi

Trabzonspor M.P basketbol takımında son oynanan Avrupa maçı sonrası Hayri Gür Spor Salonu koridorlarında Trabzonspor Medicalpark Basketbol Kulübü genel menajeri Nihat Mala ile eski A takım sorumlusu Hasan Aktaş arasında meydana gelen tartışma sonucunda  başkan Abiş Hopikoğlu,  daha önce hiçbir yönetim oluşumunda görülmemiş bir şekilde profesyonel çalışanı Nihat Mala’nın yanında olmuş ve yönetici Hasan Aktaş’ın A takım sorumluluğu görevini  elinden almıştı. Bu durum yönetim kurulunun by-pass edilmesi anlamını taşıdığı belirtildi.

Bu arada Trabzonspor M.P’da mevcut yönetici Hasan Aktaş’ın yerine getirilen İbrahim Kul ise bu durumu sessizce kabullenip mevcut görevi üstlendi.TrabzonsporM.P Basketbol Takımın da yaşanan bu gelişmeler camiada ki düzensizliği gözler önüne serdi.

Haber61 Spor Servisi/Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor