Yönetim Ümit Özat'a sahip çıktı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, teknik direktör Ümit Özat'a havaalanında yapılan sözlü saldırıya tepki gösterdi. Başkan Ahmet Gökçek'in yaptığı yazılı açıklama şöyle:"Futbolu yakından takip eden herkes söyleyeceklerimi çok iyi bilirler ki, üst düz

Yönetim Ümit Özat'a sahip çıktı
Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, teknik direktör Ümit Özat'a havaalanında yapılan sözlü saldırıya tepki gösterdi.

 
Başkan Ahmet Gökçek'in yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"Futbolu yakından takip eden herkes söyleyeceklerimi çok iyi bilirler ki, üst düzey oyuncuları transfer edebilmek için sadece maddiyat yeterli olmuyor. Hele bizim gibi yakın geçmişte -özellikle son 5 yılda- puan sıralamasında sürekli alt sıralarda yer alan, FIFA'da sayısız dosyası olan, ödemelerin hiçbir şekilde düzenli yapılmadığı, tesis imkânlarının çok ama çok kısıtlı olduğu ve bunun gibi birçok olumsuz şartlarda üst düzey transferi yapmanın ne kadar zor olduğunu bilirler. Böyle bir ortamda en yoğun mesaiyi harcayanların başında şu anda takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sayın Ümit Özat gelmektedir.

Ahmet Gökçek olarak ben, o sıkıntılı süreçte bugün form sayfalarında adı geçen üst düzey hocalara, kulübümüzün teknik direktörlüğü için teklif götürmeme rağmen onlar, kulübümüzün o anki içinde bulunduğu şartlara cesaret edip, bu şerefli görevi kabul etmediler. Bu kadar sıkıntılı bir zamanda ve her türlü olumsuzluğa rağmen, maddi manevi sıkıntıların tavan yaptığı bir ortamda takımımızı birlik beraberlik içerisinde tutmayı, -ki üst düzey oyuncuları böyle ortamlarda motive etmek çok zordur- Bunları başaran ve en önemlisi en başında olduğu gibi bugün de futbolcu grubuyla yerli yabancı ayırt etmeksizin üst seviyede ilişkisi olan bir hocamız var;

Sayın Ümit Özat. Bugün bazı internet sayfalarında ve statta bazı taraftarlarımızın yapmış olduğu karalama kampanyalarını, örf ve adetlerimize yakışmayan, hiçbir şekilde ağza alınmayacak küfürleri sarf edenleri hayretle izliyor ve buna alet olanları kınıyorum. Bu kampanyalara, bu davranışlara ön ayak olanlar bilsinler ki Allah'ın izniyle ben ve yönetimim sağlığımız yerinde ve görevde olduğumuz sürece, sezon sonuna kadar hangi şartlar olursa olsun kendi istemedikçe Sayın Ümit Özat görevinin başında olacaktır.

Ankaragücümüz'ü sıkıntıya sürüklemek isteyenleri ve kulüp için yapılan her olumlu işin arkasından bu tatsızlıkları çıkartanların 'Sağduyulu Ankaragüçlüler' tarafından dışlanmasını rica ediyorum. Ankaragücümüz'ün ikinci yarıda bu tür olumsuzluklarla değil, alacağı sportif başarılarla konuşulması gerekir. Camiamıza zarar vermek isteyenlere sağduyulu bütün Ankaragüçlüler birlik beraberlik içerisinde karşı durmalıdır.

Ankaragücü'nde görev almamızın en büyük sebebi büyüklerimizin bizlere anlattığı, stattaki şu anda küfür ortamını oluşturan taraftarlar değil takımını hangi şartta olursa olsun her zaman yanında olan şanlı Ankaragücü taraftarıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler