Yönetim Çatlağı yeni değil

 CHP ziyaretini organize eden ve ziyarette yer alan bazı isimlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da protesto edilmesini organize etmeye çalışanlar olması dikkat çekti.Tapelerde yer aldılarTrabzonspor’da CHP heyetinin ziyareti ile ilgili yaşanan

Yönetim Çatlağı yeni değil

 

CHP ziyaretini organize eden ve ziyarette yer alan bazı isimlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da protesto edilmesini organize etmeye çalışanlar olması dikkat çekti.

Tapelerde yer aldılar

Trabzonspor’da CHP heyetinin ziyareti ile ilgili yaşanan krizin yankıları sürerken son gelişmelerin aslında yaklaşık bir yıl öncesine dayanan alt yapısı bulunuyor. 31 Mayıs 2011 tarihinde seçim mitingi için Trabzon’a giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın şike sürecinde taraf olması iddiası ile protesto edilmesi için yapılan organizasyonun içinde yer alan ve bu konuşmaları şike ile ilgili tapelerde de yer alan isimler, CHP’nin ziyaretinde başroldeydi.

 

Ziyarette aynı isimler

Asbaşkan Nevzat Şakar ile Başbakan Erdoğan’ın protesto edilmesini organize etmeye çalışan CHP Trabzon eski il başkanı ve Trabzonspor Divan Kurulu başkan yardımcısı Cafer Hazaroğlu, CHP heyetinin Trabzonspor’a ziyaretinde etkin rol oynadı. AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak’ın Trabzonspor başkanlığı döneminde yönetim kurulu üyeliği de yapan Hazaroğlu, yakınlığı ile bilinen Asbaşkan Nevzat Şakar’ı adeta ofsayda düşürdü.

Şener bilgilendirilmedi

CHP’nin sekreterlik düzeyinde bilgi verdiği Trabzonspor kulüp başkanı Sadri Şener’in tepki göstermesinin altında yatan gerçek ise Bordo Mavili yönetim kurulu tarafından kendisine her hangi bir bilgi verilmemesinin yattığı öğrenildi. Başkan Şener’in, CHP tarafından kulübün ziyaret edileceğini sekreterine verilen bilgi ile öğrendi. Konu üzerinde durmayan Şener, kendi yönetimi tarafından adeta yok sayılarak bilgilendirilmeyince tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler