Yönetim Bulak'tan isim bekliyor

 Trabzonspor’da gözler Giray Bulak’a çevrildi. Trabzonspor yönetimi yeni sezonda takımı güçlendirmek için transfer arayışlarını sürdürüyor. Başkan Sadri Şener’in dün Almanya kampında iki yıldız alacağız açıklamasının ardandan gözler bu gün resmi sözleşme

Yönetim Bulak'tan isim bekliyor

 

Trabzonspor’da gözler Giray Bulak’a çevrildi.

 

Trabzonspor yönetimi yeni sezonda takımı güçlendirmek için transfer arayışlarını sürdürüyor. Başkan Sadri Şener’in dün Almanya kampında iki yıldız alacağız açıklamasının ardandan gözler bu gün resmi sözleşme imzalayarak göreve başlayan Genel Koordinatör Giray Bulak’a çevrildi.

Yönetim kurulu daha önce transferde görüşmeye başladığı isimleri kısa bir süre için bekletme kararı alırken Genel koordinatör Giray Bulak’dan gelebilecek bir sürpriz ismi beklemeye başladı

Resmen Göreve bugün başlayan Bulak yönetimin görüştüğü isimlerden daha kaliteli bir ismi yönetime vermesi halinde bu kez yönetim Bulak’ın verdiği ismi transfer etmeye çalışacak.  

Aksi takdirde görüşmeleri kısa süreliğine durdurulan isimlerle bu kez daha ciddi bir girişim yapılacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler