Yönetim Adrian için UEFA'da!

Adrian Mierzejewski'nin beklenildiği gibi 2 değil, 1 maç ceza alması için bordo- mavili yönetim UEFA'ya başvuruda bulundu.Trabzonspor'un Benfica ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında rakibine dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kart gören Adrian Mierzejews

Yönetim Adrian için UEFA'da!

Adrian Mierzejewski'nin beklenildiği gibi 2 değil, 1 maç ceza alması için bordo- mavili yönetim UEFA'ya başvuruda bulundu.

Trabzonspor'un Benfica ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında rakibine dirsek attığı gerekçesiyle kırmızı kart gören Adrian Mierzejewski'nin beklenildiği gibi 2 değil, 1 maç ceza alması için bordo- mavili yönetim UEFA'ya başvuruda bulundu.
 
Konuyla ilgili olarak hazırlanan dosyada, Adrian'ın rakibine karşı kasıtlı bir hareket yapmadığı ve sakatlığın tamamen pozisyonun gelişiminden kaynaklandığı savunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor