Yöneticiden ilginç Trabzonspor önerisi!

5 maç üst üste alarak zirveye çıkan Çarşıbaşı BLD. Spor’un yeni yönetimi Trabzonspor ve ASKF’yi ziyaret etti

Yöneticiden ilginç Trabzonspor önerisi!

Bir kaç sezondur sıkıntılı günler yaşayan amatör lig ekiplerinden Çarşbaşı BLD Spor, son haftaların en iyi çıkış yapan takımı oldu. Sezon başında yeni oluşan kırmızı beyazlı takımın yönetimi, ilk ziyaretini de yaptı.

İŞİNİZ BİZDEN DAHA ZOR

Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret eden Çarşıbaşı yönetimini Asbaşkan Ahmet Çubukçu, yöneticiler Özer Bayraktar, Orhan İlarslan, Adem Beder ve Ali Rıza Egemen karşıladı. Başkan Çubukçu, Trabzon’un futbol paydaşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade ederek, “Spor kulüplerimizin her zaman yanındayız. İşiniz bizden daha zor biliyoruz. Size yeni görevinizde başarılar dileriz” dedi.

Çarşıbaşıspor BLD Spor Başkanı Onur Kobya da, “Çarşıbaşı İlçemiz her zaman sporcusuyla, futbolcusuyla adını Trabzonspor tarihine yazdırmış önemli bir yere sahiptir. Arkadaşlarımızla bu misyonu en iyi şekilde taşıyacağımıza inanıyoruz. Amacımız başarılı oyuncularımızı yetiştirip kentimizin göz bebeği Trabzonspor’a hazırlamaktır” diye konuştu.



Ziyaret sonrası Trabzonspor ve Çarşıbaşı BLD Spor yöneticileri anı fotoğrafı çektirdi. Ziyarette en dikkat çekici öneri ise Çarşıbaşılı yönetici Mehmet Sevgi’den geldi. Sevgi, Trabzonspor her ay bir kez bir ilçede idman yaparsa futbol adına güzel gelişmeler olacağına inandıklarını belirterek, gençlerin de büyük ilgisini çekeceğini söyledi.

TRABZONSPOR 5-6 PROJE SUNDUK

Trabzonspor ziyaretinin ardından ASKF’yi ziyaret eden Çarşıbaşı BLD Spor yöneticileri, öneriler sundular, trabzon futboluna katkı yapacak projelerini paylaştı. ASKF Başkanı Cahit Erdem de, “Sizi böyle kalabalık görmek bizi mutlu etti. Hep böyle birlikte tek vücut olun. Genç bir ekipsiniz ama çok başarılısınız. Sizi tebrik ediyorum. Biz Trabzon futbolu adına önemli işlere imza atmak istiyoruz. Sizin gibi genç ekiplere ihtiyacımız var. Bakın biz Trabzonspor 5-6 proje sunduk, haber bekliyoruz. ASKF olarak birlikte Trabzon ve Türk futboluna güzel işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler