Yomraspor'da Galibiyet Sevinci

Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda, Ofspor'u 2-1 yenen Yomraspor'da, 2. tura yükselme sevinci yaşanıyor. Kulüp başkanı Şemsettin Özcan, ihtiyaç duydukları bir zamanda galibiyet aldıklarını belirterek, "Yomraspor olarak henüz yeni yeni yürümeye başladı

Yomraspor'da Galibiyet Sevinci

Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda, Ofspor'u 2-1 yenen Yomraspor'da, 2. tura yükselme sevinci yaşanıyor.

Kulüp başkanı Şemsettin Özcan, ihtiyaç duydukları bir zamanda galibiyet aldıklarını belirterek, "Yomraspor olarak henüz yeni yeni yürümeye başladık. Üzerimizdeki acemiliği yeni atıyoruz. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. İlerleyen haftalarda taraftarımıza arzu ettiği sonuçları alarak hediye edeceğiz. Biraz daha sabretsinler. Henüz ligde yeniyiz. Alışma ve tanıma dönemini yaşıyoruz" dedi.

Özcan, Ofspor camiasına da teşekkür ederek, "Bizi camia olarak çok iyi ağırladılar. Duyarlılıklarından ötürü kendilerine minnettarız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor