Yomraspor'da büyük sevinç

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Adliyespor'u 1-0 yenen Yomraspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.   Teknik direktör Raşit Çalık, rakipleri karşısına, ligde rahat bir nefes alma adına puan kaybı yaşamama düşüncesiyle çıktıklarını belirterek, sahaların

Yomraspor'da büyük sevinç
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Adliyespor'u 1-0 yenen Yomraspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.
 
Teknik direktör Raşit Çalık, rakipleri karşısına, ligde rahat bir nefes alma adına puan kaybı yaşamama düşüncesiyle çıktıklarını belirterek, sahalarında kaybetmemeleri gereken bir maçı hedefledikleri gibi sonuçlandırdıklarını söyledi.
 
Maça önde oynama düşüncesiyle başladıklarını ifade eden Çalık, "İlk dakikalarda bulduğumuz golle de öne geçmeyi başardık. Kalan dakikalarda hem skoru koruma hem de aradaki farkı artırmak için dikkatli oynamaya çalıştık. Maçı üstün götüren taraf olduk. 6 net gol pozisyonu yakalamamıza rağmen değerlendiremedik. Şayet ikinci golü bulabilseydik farkı artırabilirdik. Çok önemli değil. Sonuçta galip geldik. Önemli olan 3 puanı almaktı" dedi.
 
Çalık, amaçlarının ligde kalmak olduğunu kaydederek, "Bunu başaracağız. Yomraspor bu kadrosuyla ligde kalacak ve can yakan ekip olmaya devam edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor