Yomraspor'da beraberlik üzüntüsü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Derincespor ile golsüz berabere kalan Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, "Kazansaydık zirveye doğru bir adım daha yaklaşacak avantajı elde etmiş olacaktık ama başaramadık" dedi.   Çalık, Derincespor karşısında

Yomraspor'da beraberlik üzüntüsü
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Derincespor ile golsüz berabere kalan Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, "Kazansaydık zirveye doğru bir adım daha yaklaşacak avantajı elde etmiş olacaktık ama başaramadık" dedi.
 
Çalık, Derincespor karşısında baskı kurarak galibiyet aradıklarını ancak bir türlü aradıkları golü bulamayarak 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını anlattı.
 
Sahada demoralize olmadan oynadıklarını dile getiren Çalık, şunları kaydetti:
 
"Sahaya galibiyet hedefiyle çıktık. 3 puanın kar olacağı haftalarda kayıp yaşamamak için mücadele etmiştik fakat olmadı. Galip gelmek için mücadeleyi elden bırakmadık. Bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince eşitlik bozulmadı. Bilhassa maçın sonlarına doğru kaçırdığımız net gol pozisyonlarımız oldu. Şayet bunlardan birini gole çevirebilseydik kazanan taraf olacaktık. Kazansaydık zirveye doğru bir adım daha yaklaşacak avantajı elde etmiş olacaktık ama başaramadık. Kazanmayı da çok istiyorduk. Galibiyet için elimizden geleni yaptık ancak muvaffak olamadık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor