Yomraspor'a muhteşem kutlama

 Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e çıkarak büyük bir başarıya imza atan Yomraspor takımı için bir kutlama töreni yapıldı. Yomra Belediyesi önünde yapılan kutlama törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu,

Yomraspor'a muhteşem kutlama

 Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e çıkarak büyük bir başarıya imza atan Yomraspor takımı için bir kutlama töreni yapıldı. 


Yomra Belediyesi önünde yapılan kutlama törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon milletvekili adayı Süleyman Soylu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun, Salih Cora, Yomraspor Kulüp Başkanı Şemsettin Özcan ve kalabalık bir taraftar topluluğu katıldı.
Adeta bir karnaval yerine dönen Yomra Belediyesi önünde kurulan platforma çıkan Yomrasporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler taraftarları ile kucaklaşırken, burada bir konuşma yapan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Yomraspor’un 11 yıldır 3. Lige çıkmasının özlemini duyduk. Bu yıl hep birlikte bunu gerçekleştirdik. Takımımızın bundan sonra da daha büyük başarıları imza atması için hep birlikte çalışacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu ise yaptığı konuşmada Yomraspor’u 3. Lig’e çıkararak büyük bir başarıya imza atan futbolcu, teknik heyet, yönetim ve taraftarları kutlayarak, “Bu akşam güzel bir coşku yaşıyoruz. Yomraspor’a elimizden gelen imkanları sunacağız. Tesis istiyorsanız tesis. İmkan diyorsanız imkan. Hep birlikte emrinizdeyiz” ifadelerini kullandı.


Başkan Gümrükçüoğlu ise Yomralı olarak Yomraspor’un başarısından gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve Yomraspor Başkanı Şemsettin Özcan, güzide takımımız Yomraspor’a büyük katkı ve destek verdiler. Futbolcuları, hocaları ve cefakar taraftarları bu güzel başarı için tebrik ediyorum. Her zaman Yomraspor’un yanında olduğumuzu buradan ilan ediyoruz” diye konuştu.
Daha sonra Yomrasporlu futbolcular büyük bir coşku ile şampiyonluğu kutlarken, Yomra Belediyesi önünde toplanan kalabalık takımı ve yöneticileri bağırlarına bastı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler