Yomraspor yemekte buluştu

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yomraspor, yemekte bir araya geldi. Bir otelde verilen yemeğe Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Yomra Kaymakamı Salih Altun, Trabzon Belediye Mecli

Yomraspor yemekte buluştu

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yomraspor, yemekte bir araya geldi.

Bir otelde verilen yemeğe Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Yomra Kaymakamı Salih Altun, Trabzon Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy ve spor camiası temsilcileri katıldı.

 Başkan Gümrükçüoğlu, Yomraspor'a başarılar dileyerek, ''Spor dostluk, barış, kardeşlik ve centilmenlik demektir. Bölge olarak her spora yatkın bir kuşağa sahibiz. Gençlerimizi sporla daha çok buluşturmak için gayretlerimiz ve desteğimiz sürüyor'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor