Yomraspor, mağlubiyete üzüldü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, Sultanbeyli Belediyespor'a 1-0 yenilen Yomraspor'da, mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.   Teknik direktör Raşit Çalık, 3 puanı talihsizliklerle kaybettiklerini belirterek, "Ligin ikinci yarısında Sultanbeyli Belediyespor maçı dışı

Yomraspor, mağlubiyete üzüldü
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, Sultanbeyli Belediyespor'a 1-0 yenilen Yomraspor'da, mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.
 
Teknik direktör Raşit Çalık, 3 puanı talihsizliklerle kaybettiklerini belirterek, "Ligin ikinci yarısında Sultanbeyli Belediyespor maçı dışında oynadığımız iki maçımızı da kaybetmiştik. Bu karşılaşmada hem şeytanın bacağını kırmak hem de galibiyetle tanışmak istiyorduk fakat başarılı olamadık. Karşılaşma dişe diş mücadele şeklinde geçti. Talihsizliğimiz atan değil, yiyen olmamızdı. Şanssızlığımız golü bulamamak oldu" dedi.
 
Rakiplerinin ligin alt sırasından uzaklaşmak isteyen bir ekip olarak tüm hırsını sahaya yansıttığını dile getiren Çalık, "Bizim ise tek sorunumuz galibiyetle tanışamamaktı. Bu maçla birlikte amacımızı gerçekleştirmek istiyorduk fakat yine başarılı olamadık. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru her iki ekip de iyice yüklenmeye başlamıştı. 86. dakikada kalemizde golü gören taraf olduk. Kalan kısıtlı dakikalarda eşitliği sağlamak için iyice saldırdık fakat şansızlığımızın önüne geçemedik" diye konuştu.
 
Çalık, kan kaybına bir an önce "dur" diyeceklerini kaydederek, "Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Kısa zamanda toparlanıp 3 puanla tanışacağız. Bunu bir an evvel yapacağız. Sultanbeylispor maçını unutacağız ama gerekli dersleri de çıkarmış olacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor