Yomraspor, deplasman galibiyetine sevindi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen Yomraspor'da, 3 puan sevinci yaşanıyor.   Teknik direktörü Raşit Çalık, Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanmak için mücadele ettiklerini ve hak ettikleri bir

Yomraspor, deplasman galibiyetine sevindi
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen Yomraspor'da, 3 puan sevinci yaşanıyor.
 
Teknik direktörü Raşit Çalık, Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında kazanmak için mücadele ettiklerini ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Rakibimizin şiddetle puana ihtiyacı olduğu için karşılaşmaya hızlı başlayacağını biliyorduk. Biz de önlemimizi alarak mücadeleye dengeli başladık. Rakibimizin direncini kırmak için soğukkanlı oynadık ve başarılı da olduk. Aradığımız golü ikinci yarıda bulduk. Bu dakikadan sonra oyunu riske etmeden oynadık ve doksan dakikayı lehimize işlettik" dedi.
 
Son haftalarda iyi bir ivme kazandıklarına işaret eden Çalık, "Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Bizim için çok anlamlı galibiyet oldu. Şimdi daha yukarıya tırmanmak için oynayacağız. Yakaladığımız bu havayı sürdürmeyi başarabilirsek devamı da gelir. Galibiyetten ötürü tüm futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.
 
Çalık, ligde iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Üç hafta öncesine kadar sıkıntılı günler yaşıyorduk ama toparlanacağımıza da inanıyorduk. İyi futbolumuzu sonuca yansıtamıyorduk. Birde ligin yeni takımı olmamızdan kaynaklanan tecrübesizliklerimiz vardı. Her şeyi atlattık. Gün geçtikçe lige ısındık, daha iyiye doğru gidiyoruz ve daha da iyi olacağız. Bundan sonra talihsizlikler yaşamak istemiyoruz. Çok çalışarak ve inanarak yolumuza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler