Yomraspor çıkışa geçmek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, ligde çıkışa geçmek için Ofspor maçını kazanarak devam etmek istediklerini söyledi.   Çalık, sezonun en zorlu müsabakalarından birisini Ofspor ile yapacaklarını, bu neden

Yomraspor çıkışa geçmek istiyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, ligde çıkışa geçmek için Ofspor maçını kazanarak devam etmek istediklerini söyledi.
 
Çalık, sezonun en zorlu müsabakalarından birisini Ofspor ile yapacaklarını, bu nedenle hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini belirtti.
 
Ligin yeni takımlarından olduklarını anımsatan Çalık, "Geriye baktığımızda oynadığımız 14 maçımızda 6 galibiyet ile 6 mağlubiyet almışız. Alışma dönemlerimiz zorlu geçmişti. Önümüzde kat etmememiz gereken daha çok yol var. Ofspor maçı da bu maçlarımızdan birisidir. Çıkışa geçmek için yolumuza kazanarak devam etmek istiyoruz" fadelerini kullandı.
 
Çalık, takım olarak ligde iyi işler yaptıklarını ve yapmaya da devam etmek istediklerini vurgulayarak, "Trabzon futbolu adına yakışır bir müsabaka olsun istiyoruz. Ofspor karşısında dikkatli, bulduğu pozisyonları değerlendiren ve daha da önemlisi kazanmak için oynayacağız. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtabilirsek, 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler