Yomra puanla dönmek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda lider Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, "Amacımız Ankara'dan puanla dönmek" dedi.   Çalık, yeni ekip olmalarından dolayı ligde inişli, çıkışlı grafik serg

Yomra puanla dönmek istiyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda lider Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, "Amacımız Ankara'dan puanla dönmek" dedi.
 
Çalık, yeni ekip olmalarından dolayı ligde inişli, çıkışlı grafik sergilediklerini ancak takımının yavaş yavaş oturmaya başladığını belirtti.
 
Ligde iyi şeyler yapacaklarına inandıklarını vurgulayan Çalık, "3. ligdeki yedinci maçımızı oynayacağız. Bu hafta lider Etimesgut Belediyespor ile Ankara'da zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Karşılaşmaya iyi hazırlanıyoruz. Amacımız Ankara'dan puanla dönmek" diye konuştu.
 
Çalık, takım olarak kendilerine güvendiklerini kaydederek, "Lige istediğimiz gibi başlayamamıştık. Gün geçtikte daha iyi oynuyoruz. Tek dezavantajımız ilk maçlarımızın ligin güçlü ekipleriyle olmasıydı. Bu maç da zor olacak fakat Etimesgut Belediyespor karşısında puan ya da puanlar almak için oynayacağız. Zoru başarmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Hücum ağırlıklı oyun sistemimizle Ankara deplasmanından istediğimizi alarak döneceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler