Yolsuzluk operasyonu kulüpleri de vurdu!

Türkiye'de iki hafta önce başlayan "Yolsuzluk Operasyonu" ile 15 günde önemli ölçüde artan döviz fiyatları, kulüpleri şimdiden zora sokmaya başladı.Bu hafta oynanacak maçlarla devre arasına girecek liglerde kulüpler kadrolarını güçlendirmek adına yapacakl

Yolsuzluk operasyonu kulüpleri de vurdu!

Türkiye'de iki hafta önce başlayan "Yolsuzluk Operasyonu" ile 15 günde önemli ölçüde artan döviz fiyatları, kulüpleri şimdiden zora sokmaya başladı.

Bu hafta oynanacak maçlarla devre arasına girecek liglerde kulüpler kadrolarını güçlendirmek adına yapacakları transferlerin maliyetlerini şimdiden kara kara düşünmeye başladı. Mevcut kadrolardaki oyuncuların, özellikle yabancıların ücretleri döviz üzerinden ödenirken, yeni transfer edilecek oyuncuların maliyetleri de göz önüne alındığında kulüplerin kasalarından önemli bir miktar akacak. Operasyon başlamadan önce 2.80 TL olan Euro, dün piyasalar kapandığında 2,98 TL'yi gösteriyordu. İki haftada oluşan 0,18 TL'lik bu fark, kulüpleri önemli ölçüde etkileyecek.

Özellikle Türkiye'nin en pahalı kadrolarına sahip olan Trabzonspor, Galatasaray , Fenerbahçe ve Beşiktaş başta olmak üzere diğer kulüplerin de artan döviz kurundan kaynaklanan zararları yönetimleri kara kara düşündürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor