Yok deve! Fener'in kötü oyunu...

Derbi maç sonrası Fenerbahçe'yi kurtarmaya çalışan İstanbul medyası ne yapacağını şaşırdı. Son yaptıkları hamle ise herkesi güldürdü.Fotospor'un haberine göre kötü oyun sahadanmış! Dahası ise bu Trabzonspor teknik direktörü Halilhodzic'in bir stratejisiym

Yok deve! Fener'in kötü oyunu...

Derbi maç sonrası Fenerbahçe'yi kurtarmaya çalışan İstanbul medyası ne yapacağını şaşırdı. Son yaptıkları hamle ise herkesi güldürdü.

Fotospor'un haberine göre kötü oyun sahadanmış! Dahası ise bu Trabzonspor teknik direktörü Halilhodzic'in bir stratejisiymiş.

İşte o güldüren haber;

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın zemini Pazar akşamı oynanan ve 0-0 biten maç sonrasında iki takımın oyuncuları ve teknik heyeti tarafından ağır şekilde eleştirildi. Fakat zeminle ilgili ortaya ilginç bir iddia atıldı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic'in geldiği ilk gün beğenmediği Avni Aker'in çimlerinin değiştirilmesini istediği bunun için de 2011 yılında stadın çimlerini değiştiren Support in Sport (SIS) isimli firmayla protokol yapıldığı bildirildi. Fakat kura çekiminden sonra Fenerbahçe maçının ikinci hafta olması üzerine Halilhodzic'in çimlerin değiştirilme tarihinin ileri atılmasını istediği iddia edildi. Yerden ve hızlı pas yapan Fenerbahçe'nin düzgün zeminde kendilerine daha çok sorun çıkaracağını düşünen Boşnak teknik adamın bu isteğini kabul eden yönetimin çimlerin değiştirilme tarihini de ertelediği bildirildi. Avni Aker'in şu anki çimleri 1 günde sökülecek ve tırlarla rulo halinde getirilecek yeni çimler 2 gün içinde serilecek. 3 günde zemini değiştirilecek ve daha sonra yeni zeminin fotoğrafları da UEFA’ya gönderilecek.

SAHA İÇİ KAMERALARI GELDİ

Geçen sezon oynanan Fenerbahçe maçında alınan güvenlik önlemleri Trabzonspor camiası tarafından ağır şekilde eleştirilmişti. Bu kez Avni Aker'i gören damların tepesinde keskin nişancılar yoktu ama saha içerisinde TV kameramanlarından daha çok polis kamerası olması dikkatleri çekti. Taraftar gruplarının neredeyse tamamının tribünde olmaması ise maçın sakin bir ortamda geçmesinin en önemli sebebi olarak gösterildi.

işte o haber;

 halil-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler