Yine Şikeyi konuşmadı

Trabzon’daki gençlik şöleninde konuşan başbakan Recep Tayyip Erdoğan Akyazı’yı konuştu ancak yine beklendiği gibi şike süreci ile ilgili bir tek kelime etmedi. Partisinin Trabzon’da düzenlediği Gençlik şöleninde konuşan başbakan Erdoğan, şike süresince ha

Yine Şikeyi konuşmadı

Trabzon’daki gençlik şöleninde konuşan başbakan Recep Tayyip Erdoğan Akyazı’yı konuştu ancak yine beklendiği gibi şike süreci ile ilgili bir tek kelime etmedi.

 

Partisinin Trabzon’da düzenlediği Gençlik şöleninde konuşan başbakan Erdoğan, şike süresince hak ettiği cezayı almaması için koruma altına aldığı Fenerbahçe ve yaşanan süreç ile ilgili tek kelime etmedi.

 

Trabzonda konuşan Erdoğan, kendisinin Fenerbahçeli olduğunu yineleyerek, "Trabzon’da bir sürü spor organizasyonu yaptık. Buraya spor tesisleri yatırımı yaptık. 2007 Karadeniz oyunlarını burada düzenledik. Ardından EYOF 2011 de düzenledik. Şimdi Akyazı’da 42 bin kapasiteli stadı yapıyoruz. Bunu da kısa sürede bitireceğiz" dedi.

 

Trabzon’da şike süreci ile ilgili konuşma yapmasını bekleyenler hayal kırıklığı yaşarken Başbakan Erdoğan dün akşam G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanan maçtan sonra çıkan olayları değerlendirdi.

 

Erdoğan, "Futbol 3 türlü sonucu olan bir oyun. Rakibinize saygı duyacaksınız. Dün Galatasaray Fenerbahçe ile oynadığı maçta berabere kalarak şampiyon oldu. Başarılı olanı kutlamak gerek.

 

Maçtan sonra çıkan olaylara üzüldüm. Biz bu olayları terör de görüyorduk. Polis aracına zarar vermek, devirmek ve yakmak ne bu yahu? Olmaz. Bu terörü statlardan temizleyeceğiz.  

 

Tribün olayları dursun diye maçlara bayanlar alındı. Ancak olmadı. Küfür gırna gidiyor. Akşam yaşananlardan üzgünüm" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler