Yine 'O' Yardımcı Hakem!

Trabzonspor’un Bursa’da oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçta Sercan’ın attığı goldeki net ofsaytı vermediği için yapılan yoğun eleştiriler sonucunda bir yıl ceza almıştı.Geçmişinde; yönettiği maçlardaki şaibeleriyle gündemden hiç düşmeyen Bursa bölgesi hakemi

Yine 'O' Yardımcı Hakem!

Trabzonspor’un Bursa’da oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçta Sercan’ın attığı goldeki net ofsaytı vermediği için yapılan yoğun eleştiriler sonucunda bir yıl ceza almıştı.

Geçmişinde; yönettiği maçlardaki şaibeleriyle gündemden hiç düşmeyen Bursa bölgesi hakemi Hakan Yemişken’in Çarşamba günü oynanacak olan Trabzonspor-Gençlerbirliği müsabakasında İlker Meral’in yardımcılığı görevi verilmesi bordo-mavili camiada büyük tepkiye yol açtı.

TFF ve onun yan kuruluşu MHK’nın Türkiye’de başka yardımcı hakem kalmamış gibi Trabzonspor Bursa maçı nedeniyle bir yıl ceza alan yardımcı hakem Hakan Yemişken’i adeta Trabzonspor’dan intikam alsın diye Avni Aker’deki Trabzonspor Gençlerbirliği maçında görev verdi.

Bilindiği gibi; geçmişi şaibelerle dolu olan bu hakem 2008-2009 futbol sezonunda Bursaspor ile oynanan karşılaşmada Trabzonspor’u liderlikten etmişti.

O MAÇI HATIRLAYALIM!
Trabzonspor’un Bursaspor ile Bursa’da oynadığı karşılaşmada maç 1-1 devam ederken 90. dakikada Sercan Yıldırım’ın 2 metre ofsayttan attığı golde ofsayt bayrağını kaldırmayarak bordo-mavili kulübü adeta infaz etmişti.

Bu sonuçla karşılaşma 2-1 Bursaspor’un üstünlüğüyle biterek Bursa’ya lider giden Trabzonspor koltuğundan olmuştu.

Olay maçın ardından yardımcı hakem Yemişken’e bahsi geçen sezonda MHK tarafından bir yıl ceza verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler