Yine o hakem Yine 6 Mart!

6 Mart 2011 Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor derbisini Tolga Özkalfa yönetecek.Haber61.net Spor Servisi, hayati önem taşıyan derbinin hakemi Özkalfa’nın karnesinin yanı sıra ilginç bir detayı ortaya çıkardı. 6 Mart 2010 ve 6 Mart 2011 arasın

Yine o hakem Yine 6 Mart!

6 Mart 2011 Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor derbisini Tolga Özkalfa yönetecek.

Haber61.net Spor Servisi, hayati önem taşıyan derbinin hakemi Özkalfa’nın karnesinin yanı sıra ilginç bir detayı ortaya çıkardı. 6 Mart 2010 ve 6 Mart 2011 arasındaki ilginç detay… Bu sezon Süper Lig’de Trabzonspor’un hiçbir maçında düdük çalmayan Tolga Özkalfa, geçen yıl 6 Mart 2010'da Trabzonspor’un kendi sahasında oynadığı ve 3-1 galip geldiği Gençlerbirliği maçını yönetmişti. Özkalfa bu maçta, tam 6 sarı kart çıkarttı.

Özkalfa, Trabzonspor’dan Serkan Balcı, Ömer Aysan ve Cale’ye Gençlerbirliği’nden ise Mahmut Boz, Labinot Harbuzi ve Mendonça Silva’ya sarı kart göstermişti.

TARİHTEKİ İLGİNÇ DETAY
Mesleği diş hekimliği olan İzmir bölgesi hakemlerinden 34 yaşındaki Tolga Özkalfa, bu sezon süper ligde Trabzonspor’un hiçbir maçında düdük çalmadı. Özkalfa, bu sezon ligde 10 maç yönetti.

Hakem Özkalfa bu sezon Beşiktaş’ın 2 maçını yönetti. Özkalfa’nın yönettiği bu maçlarda Beşiktaş deplasmanda Karabük’ü 4-1, kendi evinde Sivasspor’u ise 2-1 mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor