Yine Fenerbahçe yalanı 17 yıl sonra yine

17  yıl önce Trabzon'da oynanan ve o dönem Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Otto Bariç'in kendini yere atması ile Trabzon'un eleştiri yağmuruna tutulduğu olayın yakın tanığı konuştu. O dönem Bariç'ın yardımcılığını yapan Cemşir Muratoğlu, Bariç ile ilgili

Yine Fenerbahçe yalanı 17 yıl sonra yine

17  yıl önce Trabzon'da oynanan ve o dönem Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Otto Bariç'in kendini yere atması ile Trabzon'un eleştiri yağmuruna tutulduğu olayın yakın tanığı konuştu.

 

O dönem Bariç'ın yardımcılığını yapan Cemşir Muratoğlu, Bariç ile ilgili dikkat çekici bir şekilde konuştu.

 

Bir dönem Türk futboluna yön veren Stankoviç, Parreira, Otto Bariç, İvic, Miloş Militunoviç, Veselinoviç ve Vahid Halilhodziç gibi teknik adamların yardımcılığını yapan Cemşir Muratoğlu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da yaşadığı unutulmaz hatıraları Hürriyet"e anlattı... Cemşir Muratoğlu

İŞTE 17 YILLIK İTİRAF

"Otto Bariç, anılarımda ayrı bir yer tutuyor. 11 Şubat 1998'deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sırtına gelen taşla kendisini yere atması profesyonellik değil, çok ayıptı."

"Trabzon Vugrinec'in golüyle 1-0 öne geçtikten sonra tribünden Otto Baric"e bir taş atıldı. Üzerinde palto olduğu için beline gelen bu taşla yere yıkılması abartıydı. Fenerbahçe sahadan çekildi, Trabzon hükmen kazandı. Aslında karakteri böyle bir şeye müsait değildi. Ama o an yanlış bir karar verdi sanıyorum."

1997-98 sezonunda bir Türkiye Kupası maçı. İlk ayağı 2-1 kazanan Fenerbahçe, 1-0 mağlup ve Uche'nin atılmasıyla 10 kişi... Dakikalar 75'i gösterirken konuk ekibin teknik direktörü Otto Bariç bir anda yere yığılıyor. Tribünden atılan bir taş parçası kalın bir palto giyen Otto Bariç'in beline isabet ediyor. O dönem Bariç'in kendini yere atması nedeniyle Trabzonspor'a haksız ve acımasız eleştiriler yapılmıştı. 

Cemşir Muratoğlu Otto BariçHatta dönemin Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, kendinden o kadar emin bir şekilde "3-0 hükmen alırız" şeklinde açıklama yapmıştı. Fakat dönemin Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'un Şen'e cevabı, "Magnumla mı ateş edildi kardeşim" şeklinde oluyor. 

Ve sonuç itibariyle federasyon, Trabzonspor'u haklı buluyor ve bordo-mavili ekip 3-0 hükmen galip ayrılıyor. Fenerbahçe'ye de 1 yıl kupalardan men cezası verilmişti. 

17 yıl sonra taş işe yaramayınca Fenerbahçe Camiası bu sefer tabanca yalanını gündeme getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler